Class Ballet Nieuws


Voorstelling Theater ‘De Flint’

Om het jaar houden wij een voorstelling in theater ‘De Flint’. De eerstvolgende voorstelling is op zaterdag 15 juni 2019. Lees meer over de voorstelling Coppélia.

Natuurlijk wil iedereen schitteren op toneel. Daarom is het noodzakelijk om samen te oefenen en afspraken te maken. Zet daarom ook de datum van de generale repetitie in uw agenda. De generale repetitie is op zaterdag 25 mei 2019.

 

Zaterdag 03 November nieuwe lessen 50+
Zaterdag 03 November starten wij met de lessen voor 50+. Een superleuke manier om fit te blijven! Inschrijven kan via e-mail.

Lessen 3 jarigen
Op zaterdag 03 November zullen ook onze lessen voor 3 jarigen starten. Locatie ‘De Laak” , tijd 09:30. De lessen gaan door bij voldoende deelnemers.

Contact:
info@class-ballet.nl
tel: 06 18 48 44 72.

Voorstelling Theater ‘De Flint’
Om het jaar houden wij een voorstelling in theater ‘De Flint’. De eerstvolgende voorstelling zal worden gehouden op zaterdag 15 juni 2019. Voor meer informatie over de voorstelling welke wij gaan houden, kunt u kijken op de hierna volgende link: Coppélia.

Nieuwe Lessen!
24 mei starten wij met nieuwe lessen, er zijn slechts nog enkele plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in!

Kijklessen
Van 11 juni tot 16 juni zijn er kijklessen. Ouders en naaste familie van bestaande leerlingen kunnen dan een kijkje nemen tijden de lessen!

 

Lieve meisjes, ouders, en niet te vergeten juf Kasia,
Dank jullie wel voor de leuke voorstelling van afgelopen vrijdag 23 maart bij Beweging 3.0 / Woonzorgcentrum De Liendert.
Jullie hebben de bewoners van De Liendert een onvergetelijke middag bezorgd. Het was geweldig!

Morgen, 28 maart zij de kinderen van de woensdag lessen aan de beurt, deze keer bij St. Pieters en Bloklands Gasthuis.
ik verheug mij er op! Pim Janse Veel dank voor de mooie foto’s!

 


Beste leerlingen en ouders,

Op 8 maart is in de Flint een prachtig exclusief traditioneel Russisch ballet: Romeo and Juliet.

De meeste dansers zijn geschoold op de Vaganova Ballet Academy Saint-Petersburg. Dit ballet treedt op op de podia van het Hermitage Theater, Alexandrinsky Theater, Michailovsky Theater in Sint-Petersburg en ook op de podia van de Europese landen, Japan en de VS. En nu ook in theater de Flint in Amersfoort!

Voor ons een speciale aanbieding: gebruik promotiecode “Class-Ballet” bij het kopen van uw kaartjes en ontvang 5% korting!

Met een kaartje voor de voorstelling mag u  ook nog om 15.00 uur naar een speciale open les. U kunt kijken hoe professionele balletdansers hun warming-up doen en de balletles zien vóór de voorstelling. Deze les duurt een uur. Daarna beantwoorden de solisten vragen. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Om 14.50 uur wordt u opgehaald bij de ingang. Op vertoon van uw kaartje voor de voorstelling mag u dan deze bijzondere openbare les meemaken.

Kaartjes kunt u kopen via theater de Flint. Let op: dit ballet is vanwege het einde wellicht niet geschikt voor te jonge ballerina’s. U kunt dit natuurlijk zelf het beste inschatten.


Upcoming events:
Vrijdag 23 maart Voorstelling bij Beweging 3.0 / Woonzorgcentrum De Liendert

Woensdag 28 maart voorstelling bij St. Pieters en Bloklands Gasthuis

Nieuwe lessen:
Wij hebben een reeks nieuwe lessen ingeroosterd op onze locaties De Laak en De Border.

De Laak
Donderdag
19.00-20.00 volwassen beginners van 20:00 tot 21:00 Body Ballet voor volwassen met en zonder ervaring.

Zaterdag
09:30 tot 10:00 van 3 jaar tot 4 jaar.
10:00-10:50  van 5 jaar tot 6 jaar.

De Border
Zaterdag 13:15 tot 14:15 Body Ballet voor volwassenen met en zonder ervaring.