Huisregels


Het is belangrijk dat de les op tijd kan beginnen. Houd er daarom rekening mee om tenminste tien minuten voor de les aanwezig te zijn. Armbandjes, kettingen, ringen, horloges en oorbellen zijn niet toegestaan in de les in verband met het gevaar voor kwetsuren. Ook enkelwarmers zijn niet toegestaan. Kinderen met lang haar dienen hun haar goed vast te binden in een staartje of knot. Voor iedereen: geen losse plukken die in het gezicht hangen. Liever geen haarbandje. Ter inspiratie hierbij foto’s waar stap voor stap het maken van een knot in beeld wordt gebracht.

 

 

 

Kleding
Meisjes van 3-6 jaar dragen roze balletpak zonder mouwen met vaste roze rok, roze balletmaillot met voeten en roze balletschoenen met elastiek. Jongens van 3-6 jaar dragen wit t-shirt, zwart korte broek en zwarte balletschoenen met elastiek. Meisjes van 7-9 jaar dragen wit balletpak zonder mouwen met losse wit rok, roze balletmaillot met voeten en roze balletschoenen met elastiek. Jongens van 7-9 jaar dragen wit t-shirt, zwart korte broek en zwarte balletschoenen met elastiek. Meisjes van 10-12 jaar dragen zwart balletpak zonder mouwen met losse zwarte rok, roze balletmaillot met voeten en roze balletschoenen met elastiek. Jongens van 10-12 jaar dragen zwart t-shirt, zwarte korte broek of zwarte strakke lange broek en zwarte balletschoenen met elastiek. Vanaf 12 jaar is er geen dress-code maar de kleding moet wel geschikt voor ballet zijn. Op het moment dat u uw kind lid maakt voor de balletlessen kunt u een kortingsbon aanvragen waarmee u 10% korting krijgt bij Costume Share.

Proefles: Bij het volgen van een proefles gelden niet onze kledingvoorschriften. Uw kind kan dan met gymkleding en sokken, het liefst met rubberzool meedoen. Ouders mogen bij de proefles ook in de zaal blijven. Meerdere proeflessen zijn eventueel mogelijk in overleg met de docent.

Inschrijven en uitschrijven is gratis, wij rekenen hier geen administratiekosten voor.

Instromen is bij ons altijd mogelijk.

Korting is alleen van toepassing bij tijdige betaling van onze factuur,
wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Bij niet tijdige betaling vervalt het recht op alle kortingen.

Opzegging kan door een schriftelijke mededeling aan Class-Ballet, voor 15 augustus volgend op het einde van het cursusjaar.

Naast onze huisregels hebben wij ook Algemene Voorwaarden. Wij verzoeken u om deze ook door te lezen.